Na talíři zbylou šťávou
Krmila se v létě vosa.
Vypila jen polovinu
Ráno byla boss á.
Na vidličce čekal čmelák
A natrhl jí frndu.
V kočárku se směje Ježíš
Když spatřil prvně ...
(zimní sportovní bundu ?)
Zasmál jsem se od SRDCE .
Díky VMF
14.12.2021 12:53:14 | Fialový metal