U lavice dítě stálo.
Řvalo, že má žrádla málo.
Je mu třicet čtyři,
prvně makat míří.
Vždy se toho velmi bálo.
----------------------------------------------------
Ráno raníčko panna...
Proč má na sobě lana?!?
Přes nohy, přes paže
má těsné bondáže.
Ajaj. Není tam sama...
----------------------------------------------------
Na topole nad jezerem seděl.
Tušil nerad svůj životní předěl.
Situace mezní
jemu dobře nezní.
Nedostala prý to osm neděl...