Se sklerózou u kartářky
byl dost častý host,
nechtěl znát budoucí nářky,
chtěl znát minulost.
+++
Dvě malomocné děti
během školního dne
přemýšlí, jak čas letí,
a co jim odpadne.
+++
Měli sex na Miroslava,
stálo ho to spoustu sil,
to se mu tak vždycky stává,
než ji k tomu donutil.
Ta druhá je nejlepší .)
08.03.2022 08:51:41 | Constantine