Na zelený čtvrtek
navštívil nás krtek.
Zahrádku nám poryl
jako stádo goril.
Měj krtečka rád.
Rejč nemusíš brát.
15.04.2022 22:13:38 | Fialový metal
Když on reje tam, kde nechci!
Ultrazvukem mu dát lekci (?),
či ho cvičit aby poryl,
nedělal však všude hory?
25.04.2022 01:03:38 | Špáďa