Vyhořel po té
co mu
vyhořel barák
i jeho vztah
s jednou slečnou
Hořovickými
trubičkami,
pak to hoře zajedl
na hoře Podhoří
A zase zahoří*;)
05.12.2022 21:03:48 | jenommarie
Jo, jo
14.12.2022 12:00:17 | WWW
:);)
14.12.2022 15:04:33 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?