Anotace: Asi to nikomu nic neřekne, ale když už jsem si dal tu práci. Na řádku jsou dva rýmy obkročmo s dalším řádkem a žádný rým není gramatický.
je to skvělý!* ....jen mi úplně nelahodí toto "a zlaté cihly ČI MONEY." ani rytmicky... ale vůbec mě nenapadá co by s tím šlo.... zase si ale myslím, že ty bys to mohl dokázat vymyslet...
13.05.2022 10:01:06 | Sonador
Vysoky, stihly/a zlate cihly
Vzdelany/ ci many
Co ti rytmycky nelahodi? Ctes to doufam anglicky?
15.05.2022 06:02:04 | praetorian