Měl mít rande s pěknou paní.
Chudák chlápek netuše,
jak zákeřnou podlou zbraní
na fotce jsou retuše.
-------------------------------------------------
Vidím venku
smutné oči za branou.
Krásnou Lenku
jiný má už zabranou.
Photoshop i retuše.
Bodají mě do duše.
Aby řeč nestála ... u pudla.
Zbylo Ti ještě trošku fernetu ?
13.06.2022 23:18:16 | Fialový metal
Díky. Jo, photoshop je klamař. Fernet v neděli vyschnul, ale již vyhlížím dalšího...
14.06.2022 11:59:10 | Koala
Mě dostaly všechny. Tvé pointy jsou jak rány mezi oči. Zvlášť u té první mi zaskočilo. Díky
13.06.2022 21:50:05 | Kan