Anotace: * Tak to musím ještě trochu přimíchat, než dám opět ty lásce. :)
**
Zlatá rybka
~~~~~~~
Skočila TI do náruče
jako zlatá rybka
byla si jistá
že budeš chtít splnit přání
víc
než tři.
**
***
Zlatá Korunka
~~~~~~~~~
Korunku dostala
zlatou
seděla dobře
.. v ústech
princezny
by jí mohly závidět .
**
***
Zlatá karta
~~~~~~~
Sbírala zlaté karty
hrála si s nimi
dávaly jí miliónový pocit
Karta
Dr.Max
Billa
Tesco
Kaufland
Benu
Makro
Jysk
To už byl trochu risk.
Přišel synovec
surově na stůl
zlaté karty Pokémonů
rozložil.
A měl jich víc.
***
*
Není nad úsměv i karty zlatý
občas jsou lepší ty krásný ztráty...
Krásný den, Maruško (*)
25.07.2022 20:44:08 | Emily Říhová
Přesně tak Miluško, a ÚSMĚV posílám, krásné dny přeji a DĚKUJI TI moc(*)
27.07.2022 21:02:13 | jenommarie
Tentokrát nejvíc dvojka. To víš. Já už od mala na ty princezny trpěl.
Chudé království
Princ už vymačkal poslední pastu z tuby
má teď klapačky umělé
dědictvím po králi... princezně se chlubí.
22.07.2022 23:02:11 | šerý
:D
Krásný komentář
Zubím se***
Šeráčku moc TI DĚKUJI
a prožij si pěkný víkend:)
23.07.2022 12:54:27 | jenommarie