Koalo, koalo, to mě tedy dostalo. A hlavně mého pubertálního vnuka - pravil, že je to správná "hlína". A to je v jeho jazyce nevyšší možná pochvala. Oba posíláme ST a zdravíme z Prahy.
10.06.2023 21:02:36 | danaska
Děkuji oběma za skvělé ocenění s vůní rodné hroudy. Zdravím Vás z téhož maloměsta... :)
10.06.2023 21:51:45 | Koala
...No já z Tebe nemůžu i Ty humoristo....Ji.
Tvá sbírka básní by se měla jmenovat "Vyprošťovací"aneb,když je Ti blbě,zkus si z toho udělat "prdelku"....Ji./úsměv/
10.06.2023 20:57:16 | jitoush
:D Koalo Koalo, zapomenout rogalo? zas ale básnička přistála hladce...
a ten Ňutn je fakt top:)
09.06.2023 19:43:05 | Sonador