Chtěl a netušil
V peřejích hledal
Nikoho nerušil
Koutky rtů zvedal
***
Marně.
***
A slavíka si koupí.
29.06.2023 13:34:14 | Fialový metal
:)
Koutky rtů už má dolů...
Tolik ztracenýho času.
A k tomu ruka v sádře. Praštil pěstí o zeď.
Takže to, co nevyřešil, bude muset teď zvládnout levou rukou... :)
29.06.2023 15:12:44 | Koala