Děda volal na babičku
v lese ulovil šelmičku,
i když se mu chvěje ruka,
parádního chytil vlka.
To mu babka nezávidí,
jak se kroutí dobře vidí,
chvíli vydrž, to se spraví
zase budeš brzy zdravý
Děda hlavou pokyvuje,
babka hned řiť zapudruje,
zadek bolí stále méně,
díky pudru ba i ženě.