foto: Brandon phan
Kudlanka
mává to pěkně s těmi klasy
bouře opravdu zahrává si
na jednom tom klásku obilí
zkvašeným zrnkem brouček se opíjí
chutná mu, pravda, no jak by ne
vždyť nám taky, no jéminé
jenže on pevně se drží klasu
my spíš tančíme, než dostanem se k autubusu
a má ještě další výhodu, je doma
navíc na něj nečeká jeho rozezlená žena
tak tu stojím a civím na toho šťastnýho pijáka
a začínám nám pískat nějakýho dojemnýho dojáka
jsem šťastný, nepiju sám
je to ale podivnej flám
když tu náhle mýho brouka
kudlanka do sebe bezostyšně souká
na záchytce nechali mě teď o něco déle
když o broukovi jsem vyprávěl jim tak neveseĺe
radili mi nechoď chlastat do polí
ať tě to zase nebolí