REZAVÝ VŘES A NAVLHLÝ KAPRADÍ
bojím se černých stínů lesa
tajemných zákoutí a strží
když se tmí a slunce klesá
moje ruka té máminy se drží
dostal jsem paniku a byl plný děsu
něco "mámě pod sukni" mi radí
všude kolem rezavýho vřesu
a navlhlý kapradí
když tu cítím ruku táty
přebírat moje vlásky
slyším vzdechy-teď už pátý
jeho prsty plný lásky
bylo mi tak hezky
jak kuřátku pod křídýlkem
když tu máma "třesky plesky"
že hrát chce si s nějakým pytlíkem
no pod sukní už jsem se dusil
navíc máma nějak divně vrní
taťka že by rád zas něco zkusil
pak sténal jako by měl zadek v trní
tak jsem to vzal přes černej les
začínalo se už stmívat
co tehdá stalo se nevím ještě dnes
už mě to nebere a chce se mi zívat
Joj...:-)))*
30.07.2024 20:15:50 | cappuccinogirl
joj, máš pravdu, capučínko milá,joj...joj, děkuju a užij si dne dnešního, v
31.07.2024 11:49:43 | mapato