Porada po ránu

Porada po ránu

Ač začátek listopadu,

slunko zve nás na poradu.

vítr fouká, obzor čistí,

vyniknout dá barvám listí.

 

Horní Lomná, Excelsior.

Známý parfém, zřejmě Dior,

s vůní lesa se tu míchá,

do kopce se ztěžka dýchá.

 

Kamenitá nejen chata,

málo lidí, sotva dvacet?

Zavřou Ti ji natotata,

po suchu se budeš vracet!

 

Kvůli temu,

dáš si pivko.

Smutno je mu?

Maló slivkó?

 

Panáčka pak aronie?

Každý se dnes tady zryje!,

Pod možnosti svoje pije,

kdo se z toho nepoblije!

 

Těžké ráno každý tuší!

Kovaříčci zcela malí,

do hlavy Ti zevnitř buší! …

Kde ty šíny svině vzali?

Autor MartinX, 27.09.2024
Přečteno 56x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Děkuji za čtení.

27.09.2024 06:58:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí