Na Bílé se hraje dneska.
Naše ženy versus muži!
Na trh nesou svoji kůži.
Výsledek - viz hrací deska!
Kolíček ten na prádlo,
sotva by Ti napadlo,
nacpat, že je, třeba jeho,
do otvoru malinkého,
tam co slunce nesvítí,
tam co láme se kvítí!
Dozvěděl ses co pro ženy,
prý je těžké k pochopení,
konec popsat penisu?
Takhle možná „Larisu“…
Plodem třeba stromu? Dubu?
Vítej tedy k nám do klubu!
Dress code jsou Golfky, vole,
To je obuv! Žádné hole!
Muži na čem asi fičí,
Ministryní zahraničí,
a českého původu?
Tatcherová je v důchodu!
Co chytrého dál se dovíš?
Opakem prý jahody ... ne on nesní,
malina je a ne lesní!
Snad si horkost nezpůsobíš.
Proč se potíš?
Horská? Toť jen drobná potíž!
A opakem, co je čaje,
černého? Že jsi z Kraje,
nepřiznávej hochu milý!
Nečum jako ponocný!
Jasné! Davy šílí!
Prý je čaj ten ovocný!
Něco nevíš? Nezoufej.
Dobře radši poslouchej!
Ať neumřeš jako osel!
Žalud vše je?! Tož asi mosel,
ženám zůstat v jejich níži,
když ses ptal, co ženy tíží.
tak to jsem neviděla - léta už nemám televizi
ale popsals to tak, jako kdybych tam byla
takže pochvalu muž sklízí
a žena jde si po své hodna svého díla :)
16.10.2024 11:14:04 | šuměnka