Letos to bol ,
ostrov Bol
na něm Zlatni rat,
v dálce vidím Hvar,
tam jsem byl já dvacetkrát,
padesát,
je padesát,
jsem tedy už stár.
Nové věci psa starého,
naučíš už ztěžka,
fotit z bodu určeného?
Raděj spolknu ježka!
Foto point a staří páni,
s mlaďounkými dívenkami,
v ruce jablečný maj mobil,
prý abych jim fotku zrobil.
Pobavím se nad rozpaky:
„Slečnu vnučku fotit taky?“
„Vnučka“ lehce prohnula se,
vidím pětky v plné kráse
bradu vpřed a špulí rtíky,
chlapi kolem mají tiky.
Nedodržím slibu svého?
Nefotit nic z bodu určeného?
Naštěstí však nemlčela.
Odhrnula vlasy z čela:
„Heleee, Bééédo koukej had,
jedovatý není snad?
Toť je k světlu kabel milá,
tvářičku Ti nasvětlím,
budeš ji mít jako víla.,
hlavně nikde žádný stín.
Tak na to já vážně nemám,
kudy zdrhnout rychle hledám.
Vrátím mobil, s malou radou,
Chceš si užít ještě s mladou?
Jenom takhle mezi náma,
zavřít pusu musí dáma!
a nebo ať své rtíky špulí,
jistojistě skvěle hulí…
...jak asi vaří???
...ale tady je to vlastně jedno, tu láska neprochází žaludkem, jinudy vede, káblík, potřebuje, ne gáblík:-)))*
18.10.2024 09:03:52 | cappuccinogirl