Čas, teorie relativity

Čas, teorie relativity

Anotace: To je tak, když workholik a alkoholik, čtou teorii relativity

Ptal ses včera.

Máš čas?

Nemám zas,

až dovečera!

 

Po večeři,

budu mít čas tak hodinu,

pak se šeří,

myslet musím na rodinu.

 

Takže v 8 po zprávách,

času máme,

pivko dáme!

Co to třepeš o kravách?

 

Jo tak tyhle kraviny,

psaly včera noviny,

něco z relativní teorie,

nikoho to nezabije,

stačí vesmír přikřivit,

a času víc, než můžeš chtít.

 

No to byl zas včera tah,

pochopil jsem ale vztah,

prostoru, hmoty, času,

tak si říkám,

Martin nikam,

chvilku sedni na terasu.

zrob si času do foroty,

ať ho můžeš zpeněžit,

pro ty, co ho chtějí mít.

A nechodit do roboty!

Autor MartinX, 27.11.2024
Přečteno 34x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, šuměnka, Jan Kacíř, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak to tam musí Thomas vrazit,

aby představil svůj theorém

a roztříštil vám vize drazí

a rozmazal je jako krém :DD

28.11.2024 08:37:17 | šuměnka

líbí

Také nespíš a ahojky do Ostravy.

27.11.2024 21:36:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel