Ty si nějak na toho Erbena vysazený, co?
Já se ho taky jednou pokoušel přebásnit ( Mateřídoušku ), ale bylo to spíš urážející, než ironicky parodické ( mělo to být posazené do dnešní doby ), tak jsem to radši nikde nepublikoval...
Tobě se to ale daří. Zatím.
31.05.2007 13:13:00 | Radek Holomčík