Písničková.
Anotace: Složena z písní. Je jich tam 9. :)
Mám tisíc pádových otázek
chce se mi spát
a stíny ořechů orvaných dohola
plete se mi jazyk
kočárům pod kola
kocour se schoulil na můj klín
zatímco se koupu
čas se pomalu vleče
jak se mi za oknem objevil skřítek
a já prosím vkleče
oči plný slív
když zpíval
"Forgive me, I have to leave.."
Přečteno 560x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., přechodná záležitost
Komentáře (3)
Komentujících (3)