Básen'
Básen' když se podaří
Je víc než jen předjaří
Je to hezké jaro
Jaro které voní
Do slunce se dívá
Verše které hřejou
Srdce tvoje potěší
Básen'když je pěkná
Radost v sobě nosí
Napiš taky nějakou
Udělej si radost
Není to tak těžké
Napiš verše lehké
Verše lehké jako sen
Budeš za to odměněn
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, jenommarie, Z nitra
Komentáře (1)
Komentujících (1)