Dávno
Anotace: tak na mě přišla zase jednou nějaká depka...
Starý nábytek,
zašlá krása
-se zašlým leskem,
plná pavučin.
Moje srdce
-stále bije.
Pomalu,
a tichounce.
Vzpomínám na Tebe
na těch pár chvil,
vidím tvoji fotku,
zaprášenou na stolku.
Mažu tvoje číslo,
adresu taky.
Ničím všechny tvoje dárky
a naše společné fotky.
Smazala jsem vše...
Ale z hlavy mi tě nikdo nevymaže...
a ze srdce taky ne...
Komentáře (3)
Komentujících (3)