Láska...?
Anotace: Jedna z mých básniček o lásce-smyslných, nesmyslných, šťastných a bolestných...
Proč?
Lásku cítit?
Ten zlý,
nešťastný,
bolestný cit?
Proč milovat?
Cítit lásku?
Cítit lásku
-na srdci mít vrásku....
Je čas to skončit...
už vidím
-jak skáču...
láska je zbytečný cit....
-tak proč pláču?
Tak to bylo, když mě poprvé rozbrečel...
Komentáře (0)