Anotace: Pro buzzíka...teda není to buzík myslím buzzyho tlustou lahvičku na zadkyy:D+pro Katuš...MVR...oba a moc...:)JINAK FAKT BLBOST...TO PROSTĚ NEUMÍM!!!!KDYŽ TAK SI PŘEČTĚTE MOJE JINÝ DÍLA,JOOO??
uz to ctu po treti a nejradeji bych to vytiskla a poslala mu to ale nemam na to pravomoc to smis udelat jen ty...
27.05.2007 15:11:00 | coolcate
po ttreti sory za to ze sem v patek neprisla ale dnes ti ten datrek dam
21.05.2007 08:57:00 | coolcate
po tvářích...dítěte
to se mi moc libilo.. bylo v tom prostě něco víc, v celým tom bylo něco víc.. myslím, že to jsou pocity, tvý pocity vervaný do cizího nebo vymyšleného příběhu.
Možná, určitě jsou v něm opravdový osoby a tak, myšlenky,všechno opravdový, ale přesto jiný příběh, jinak pravdivý než to ostatní...
Katko přijedeš příště nebo až jako by popříště? Počítá se Praha jako normální týden či ni?
21.05.2007 07:59:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
jo, to já taky...taky bych to spíše dala do úvahy...ale teda popravdě dlouho jsem nečetla nic, tak dobrýho vážně...není to básem, ale je to něco ze srdíčka a něco děsně vynikajícího....opravdu si to úžasně napsala...!100%
20.05.2007 16:37:00 | Mispul
no já nevim...asi bych to nedala do básní ale třeba do úvah...ale to je jen můj názor...
19.05.2007 18:50:00 | už ne pernikova princezna