Lásku jako tichý spánek
bez ustání hledej dál,
že srdce někdo pošlapal?
Zkus zapomenout na altánek
co sliby marné ukrýval,
že jeden oheň v krbu hasne,
vždyť nový zas se rozhoří
Jak rozjasní se příšeří
až vášně plameny jasné
lásku spatří u dveří..
****
Jiří senior
25.05.2007 12:40:00 | j.c.