Už jsi to milionkrát slyšela a uslyšíš znova: Ser na něj a ne na život!!!
Víš, podle mě nemá člověk právo si hrábnout na život, minimálně dokud tím může někomu ublížit. A i potom bych diskutoval...
30.05.2007 22:18:00 | Blázen? =)
mit sebevedomi na to si ublizit?..tak za to ti zadnej nestoji..tim si nepomuzes..mozna na chvili..sobe..ulevi se ti..ale mozna..taky ne..muze ti bejt mnohem hur..a postupne se v tom zacnes topit..v sobe..ve svejch snech a pocitech..probrecet noci..a vecery stravene s ziletkou v ruce..nechtej to zazit.
vis,propadnout nekomu,..to neni vzdycky dobry..
naber energii a zacni si uzivat! ser na nej...
27.05.2007 15:44:00 | Adrianne Nesser