Barvy života
Anotace: Barvy mého života...
Modrošedá
Modrošedá- barva jejích očí
Modrošedá- klidná duše, pro sebe si tančí
Modrošedá- slza po tváři stéká
Modrošedá- krabice od mléka
Modrošedá- voda chladivá
Modrošedá- je podmanivá
Modrošedá- barva nebe
Modrošedá- pěkně zebe
Zelená
Zelená- oblíbená bývá
Zelená- s přírodou splývá
Zelená- princezně sluší ji
Zelená- (jako zelený čaj) miluje ji
Zelená- travička vyrostla
Oranžová
Oranžová- barva na zdi
Oranžová- mraky po bouřce plují
Červená
Červená- plamínky v jejích očích hoří
Červená- touha ji moří...
Modrošedá, zelená, oranžová červená
to je její duše zbarvená...
Komentáře (2)
Komentujících (2)