poslední strofa
zdála se mi efektní
snad to nebude mnou
že úsudek můj je
defektní:-)
12.09.2007 08:18:00 | Lisa Kloboučková
Láska je jak paprsek slunce,
který tvé srdce prohřívá...
tak foukám...
všechny mraky z cesty,
bych ho správně namířila...
fjůůůůůůůůů...
místa stačí vážně málo,
vždyť nekonečný je ten proud...
fjůůůůůůůůů...
taky koště pomáhalo
všechnu šeď z cesty odvanout...
fjůůůůůůůůů...
neboj se, neměj strach z chladu,
nevytvoří se žádný stín...
fjůůůůůůůůů...
foukám silně, navzdor pádu,
ať tvoje srdce proteplím!!!
:o)
09.06.2007 21:34:00 | Cecilka