Únavy je krapet více
nežli je to třeba,
abys spánek dlouhý klidný
po celounoc měla.
01.06.2007 08:10:00 | s.e.n
aaaaach ta touha..
nechci se rouhat..
jen pokud tedy smím...
v myšlenkách..alespoň
se k tvému tělu přitulím..
..až schladím všechny vnady..
můžeš se v pohodě..
obrátit utahaná,
ke mě zády .o))
31.05.2007 10:49:00 | Bean