Radši nedoufám??
Otáčím se za tebou...
odcházíš, já nevim kam
a když na tebe zavolám
vrátíš se?
Radši nedoufám.
Je mi tak strašně
a ty jsi bůhvíkde
když tě tolik potřebuju
cítím se zvláštně,
zas se ti omlouvám
za to že se zamiluju
a už to nepřejde.
Víš čekám stejně
ale ty nepřicházíš
nic jako jsi ty už nepoznám
sedím a popíjim sklenku vína
a skoro nic mi nedochází
jen to že mi tolik scházíš,
jen ta samota...
Komentáře (2)
Komentujících (2)