Anotace: Hafo probrečených nocí... a člověk si připadá jak lihem potřená panenka... úplně vysušená...
poslyš... neznáme se a nevím jak bych ti mohla zvednout náladu popř. seběvědomí.. já vím je to věc se kterou se člověk musí sám porvat... já tyhle věci většinou řešila ručně, když mě někdo naštval nebo ublížil, a později kletbama (co k mýmu úžasu fungovaly) ale to jsem asi psát neměla...
no nic, hele, máš před sebou celej život (hmmm...) a kvůli 1 člověku nemá cenu se zabíjet. měl by z toho jedině radost že jsi vyklidila pole.
nevím už co napsat ted mne nic vhodnýho nenapadá. v mém případě všechny rány zahladil čas a co mělo přijít, tak prostě přišlo...
31.05.2007 15:48:00 | The_blood_of_Kingu