SLUNCE v koňských hřívách
V záplavě koňských hřív
vidím slunce prosvítat,
dnes jako nikdy zapadá dřív,
pojď se taky podívat.
Mé dlaně leží v tvých
a ty ztrácí se v trávě,
zvědavý kůň nám do vlasů dých
a sova houkla právě.
Kam půjdem dneska spát,
když se nám ještě domů nechce,
říkáš mi kytkou "mám tě rád"
a mě se věřit zachce.
V záplavě koňských hřív
vidím slunce vycházet,
dnes lásko půjdem o něco dřív,
Bůh nás bude provázet.
28.1.1995
Komentáře (0)