Odcházíš...
Bílým šátkem ti zamávám -
já vím, že odcházíš.
Tím gestem najevo ti dám
že kdykoli se vrátit smíš.
Až zkusíš jiná objetí
a poznáš lásku jiných žen,
až na tvé cestě dojde ti
že stále nejsi spokojen,
až pochopíš - na tvou otázku
že neodpoví jiná žena,
přijď zpátky. Vrať se pro lásku.
Má náruč je stále otevřená.
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (1)
Komentujících (1)