Odpusť mi ...
Anotace: Nejde vrátit čas ...
Tak jako se lidé bojí noci,
tak jako láká je sluneční svit,
tak mě máš ve své moci,
tolik tě toužím políbit!
Tak jako myšlenky mi k tobě odletí,
tak jako si cestu stromy musíš klátit,
umírala bych v tvém objetí,
tak bych to chtěla všechno vrátit ...
Komentáře (0)