jen ať nám neskončí jako Johanka z Arku
hmm, dobré, výborné, geniální
jestli ti to ještě nikdy nikdo nenapsal
tak tahle báseň, tenhle rým mě osobně urazil!
je mi to líto, a nic si z toho nedělej
klidně na me ser(co jinýho taky)
ale musel jsem se proti tomu ohradit
nezdá se mi to totiž moc etické
ale co je vůbec na tomhle světě etické?
asi jsem tennejvětší debil pod sluncem
ale tohle mi nikdo nevymluví
tenhle rým mě osobně prostě uráží!
13.06.2007 01:14:00 | blue