Čistý
Až setkáme se spolu v půli cesty,
blízko Labe, v srdci Poděbrad,
přečtu Ti tiše pár svých hloupých veršů,
že bych rád, tolik rád.
Až setkáme se spolu v půli cesty,
špinavá křídla kleslá únavou,
na břehu řeky padnem nesmělí,
hodiny uplavou.
Až setkáme se spolu v půli cesty,
snad znovu uvěřím, že láska nezebe.
Svléknu šaty, ve vodě opláchnu si oči
a budu čistý, čistý pro Tebe
Komentáře (4)
Komentujících (4)