Není na prodej...
Všechny hity světa
mi nenahradí
tvoje pohlazení
a za světové měny
nekoupím jediný
tvůj přívětivý pohled.
Ani jedna věta
nepřesune do pozadí
všechno co bylo a už není.
Mám tady jen čtyři prázdné stěny,
však předtím byly taky jiný,
pálily jak oheň a mrazily jak led.
Kdybych prodala všechny věže
katedrál,
nekoupím jedinou tvou hlásku.
Z toho všeho jediné vím, že
za peníze, život, vědu,
nekoupíš si lásku...
Komentáře (5)
Komentujících (5)