Ve druhém řádku hrubku mám,
za tu se nyní omlouvám.
Ztratil jsem pro češtinu cit,
snad chtěl jsem důlky měkké mít!
Tak špatné "i" mám v příčestí,
objevil jsem to naštěstí!
Tak nyní verši píšu tu
tuhletu malou opravku.
06.07.2007 19:53:00 | Kozoroh 1
Co bychom s tím jen udělali,
by důlky dva si nestýskali?
Budem se trápit raději
pro ztracenou tu naději,
či si,ač už je po jaru,
seženem tělo do páru,
co zase srdce rozbuší
i rety s chůtí moruší,
duši co s naší tiše zní
zas v Lásky tichém souznění,
a voní květy tisíci
lučinu štěstí zdobící?
06.07.2007 18:16:00 | Kozoroh 1