Vyjadril jsi svou bolest v basni moc krasne a poutave...ver ale ze pro jedno kviti slunko nesviti...
13.09.2007 08:53:00 | carodejka
Tak už sem si tuhle básničku četla několikrát a pokaždý mě dostala,čtu jí a hned si dokážu představit tu její atmosféru a myšlenku.Je zkrátka moc kouzelná :)
12.09.2007 19:17:00 | andělík
Krásná ale neumírej přijde čas kdy zas šťasten budeš a třeba i bez ní i když se ti to zdá nemožné...
22.06.2007 21:05:00 | Mausik