Že v lásce milenci
jsou malí spiklenci,
pro lásku hvězdičky
mají za sudičky...
Pěkné
30.06.2007 13:48:00 | zzlatý
Take tam nahore mám svoje milovane hvezdicky.. chtela bych na ne dosahnout ale nejde to. Moc hezky jsi basnicku napsala.
23.06.2007 22:11:00 | carodejka
myslela jsem tím...že jsem uvěřila, že jednou tou hvězdou jsem i já...ale měla se přesvědčit, že nejsem...
23.06.2007 22:01:00 | Verena
Moc zajímavá básnička, ale nepochopila jsem proč to zklamání, vlastně se rozcházejí jen na chvíli... Ale možná jsme to pochopila špatně...
23.06.2007 21:43:00 | Veverushka