Láska u potoka
Anotace: Zas trochu fantazie
Mirime lesní dívkou byla,
přírodou milována,
jen pro její srdce láska,
ta mocná čarodějka scházela,
Jednou u potoka poznala,
Nildona menující se,
hraničáře sloužící města Benátského,
leč zraněn byl šípem,
Vzala poté ho odvedla,
do svého domova,
a léčit začala,
až láska oba dva vyléčila...
Komentáře (5)
Komentujících (5)