Anotace: Vykrvácím z rány, vyrvali mi tě ze srdce, lásko..
Láska velmi často bolí
i silného snadno zkolí,
zpočátku je krásnou výzvou
a končí na srdci jizvou...
......................................
Láska, o níž tu píše,
zrodí se i zemře tiše,
zůstane v nás z ní to krásné,
dokud život nevyhasne...
23.07.2007 16:22:00 | zzlatý