Anotace: ..a netřeba mít!!!
Krasne jsi napsala vyznani pro Liter.
A basnicka je opravdu moc pekna.
09.07.2007 00:02:00 | carodejka
staň se mé lásky květinou
a zahradu již zdob,
tak zastiň jiné kolem,
jen šeptat smím, bez slov rutinou
dalek tísní všech a zlob,
smířen s věkem svým i skonem,
ač věčnou zahalen již tmou
těch zašlých žití dob
poklekám před idolem...
před lásky květinou
****
Jiří senior
04.07.2007 12:07:00 | j.c.