Jsem...
Anotace: Tady pro tebe a udělám..
Jsem...
Jsem trochu rebel
nastříkám barevným sprejem
tvoje jméno na bílou zeď
Jsem trochu blázen
vyryju si skalpelem
tvoje jméno na svoji hruď
Jsem trochu božská
vymodlím si bez bible
tvoje jméno do nebeskýho seznamu
Jsem trochu hráč
vyhraju si v kartách
tvoje jméno do mých papírů
Jsem trochu posedlá
Tebou
Komentáře (2)
Komentujících (2)