V záloze
Anotace: Budu čekat na odplatu
V záloze
Budu na tebe čekat
a ten čas si budu krátit
počítáním kapek na pavučinách
Tam v záloze budu číhat
až kolem mě jen tak projdeš
a já tě svážu ostnatým drátem
Ano,bude to bolet a dost
stejně jako mě vzpomínky na nás
Na to,že jsem byla tvá záloha
Ublížím ti ze zálohy,
využiju tvůj úskok ve svůj prospěch
Snad oplatím ti svoji bolest
Až jednou vejdeš do šera noci
Možná se vrátíš..
a možná taky ne..
Komentáře (4)
Komentujících (4)