Anotace: Hmmm
Láska ta se nedá koupit,
musí se do ní lehce vstoupit.
Musí na ní býti dva,
pak začne ta něžná hra......Podle mě nejhezčí část básně:-)
27.07.2007 08:45:00 | kakaoo
Je ti 16. V tomto věku, už bys mohla chtít zná, vědět, zajímat se. Píšeš básničky jako říkanky. Snažíš se, ale snažit se, je někdy málo. Chybí ti lehkost, originalita.
05.07.2007 22:45:00 | cz
Jsou tam pěkná místa, která se ti povedla. Mám pro tebe přeci jen radu - pro mne je mezi vámi básníky největší autorita ruprecht, stryc, siorak... a ještě bych si vzpomněl na další. Ale když budeš tyhle sledovat, určitě neprohloupíš. Od nich se mnoho naučíš.
05.07.2007 20:20:00 | Aťan