Vím jistě
vím jistě,
že i na místě..
kde tma neukládá ke spanku..
kde něha rozpouští se ve vánku
kde záře hvězd příliš nesvítí,
kde ani láska nesytí..
i srdce je tam mlstné a hladové..
jednoduše,,místo záporné´´
a přesto vím jistě,
že i na tom místě,
nerozfoukne vítr
vzpomínku
kterou máme společnou..
Komentáře (4)
Komentujících (4)