tak tahleta mě pohltila, potopila v myšlenkách a naprosto objala svoují atmosférou;)...
ráda tě poznávám..:)
18.07.2007 21:41:00 | Lizzzie
přidávám se k všeobecnému názoru - přidávat, protože píšeš skvěle... moc se mi to líbí...
18.07.2007 16:14:00 | Duše zmítaná bouří reality
Navire: No to máš samozřejmě pravdu..Jestli velice rychle něco nenapíšu, tak budu muset radši nějakou smazat. Protože 88??? To tady strašit nesmí :)
12.07.2007 21:56:00 | Ahimsa
Ty jedeš Ahimsa..Dobrý!!
Jen to "vtesat a nevytesat" mi tam nějak skřípe ...ale už to, že o tom tak dlouho přemýšlím je skvělý:o)
JO a koukej napsat okamžitě další pecku- 88básní je na pováženou, no uznej!!!!!!;-)
12.07.2007 17:46:00 | Navire
To je hodně dobré, Patri...máš tam moc hezké rýmy a dokonalý je vlastně i každý z veršů. A ten konec je luxusní:) líbí se mi, moc:)
Ps: vždycky mi napiš, když něco nového napíšeš:))měj se moc krásně, papa Sunny
11.07.2007 23:30:00 | Sunny