Lehká děva láska
Anotace: Je prodejná..a mrcha
Lehká děva láska
Stála za skleněnou výlohou
Vyzývavě se smála
Já pod černou oblohou
Přímo před ní stála
Na sobě měla jen podvazkový pás
Kolem krku velkou cedulku měla
Koketně na mě mrkla zas
A já se na ní zahleděla
Na krku houpala se jí také
Cedulka s nápisem:
Lásky jsou drahé
A jejím podpisem
Ten podpis zněl:Láska
A já věděla,že je to fakt
Že kolem sebe bičem práská
Je to kurv* a nemá takt
Komentáře (2)
Komentujících (2)