Láska...
Anotace: Láska mi dává tyto slova do úst, i když je to cit zvláštní.. :))
Tvé tělo cítím vedle svého
Slyším tlukot srdce mého
Slyšíš? Ne?
Pojď blíž, ale rychle než se nit kouzla přetrhne
Už slyšíš ten bláznivý tlukot?
Ano? Srdce je hlasité jak vodopádů hukot
Obejmi mne a nepouštěj, prosím
Naději na příjemné chvilky v srdci nosím
Komentáře (8)
Komentujících (7)