Souhlasím, ale tady bych to neviděl na snahu, spíš smutek, ze kterého se člověk potřebuje třeba zrovna vypsat, to pak asi nad nějakou formou ani nepřemýšlí. A k textu... chápu tvé pocity, bohužel to patří k životu a je lepší člověku ublížit hned a jednou, než ho trápit a ubližovat mu dlouhodobě.
21.07.2007 21:05:00 | tuleby
Moc se snažíš o to, aby se to rýmovalo, a potom to ztrácí na originalitě a citlivosti. Zkus jiné typy veršů, abcb, abca, nebo si vytvoř svůj vlastní, ve kterém se ti bude dobře psát, aby tvé básně měly co říct a nabídnout :) Hodně štěstí!
21.07.2007 05:12:00 | unstoppable